Consultanta prezenta digitala

Prin acest serviciu va ajutam sa identificati cele mai bune canale digitale prin care sa va promovati afacerea si va oferim un pan concret prin care sa deveniti mai vizibil.

Importanta identititatii online

Orice proiect online, fie ca vorbim de un site de prezentare, magazin online sau chiar despre o publicatie, trebuie sa aiba un scop precis si sa se adreseze unui segment de public destul de bine creionat. Experienta noastra te poate ajuta sa iei cele mai bune decizii inca din faza de proiect. Repararea greselilor cand proiectul este deja online si disponibil publicului este mult mai costisitoare.

De ce este relevant un asemenea serviciu? Pentru ca in prezent, din cauza unei concurente foarte mari in mediul digital, nu mai este suficient sa realizezi un simplu website de prezentare sau un magazin online. Ai nevoie, pentru succesul companiei tale, de o strategie pe termen mediu si lung asupra promovarii.

Consultanta de specialitate pentru fiecare tip de afacere online

Consultanta publisheri

Detinem o experienta vasta privind modul de realizare a unei publicatii online si cum ar trebui ea monetizata astfel incat sa asigure venituri cel putin satisfacatoare la inceput.

Consultanta magazine online

Pentru un magazin online experienta noastra va poate ajuta sa intelegi mai bine cum ar trebui promovat astfel incat sa aveti niste costuri reduse si conversii cat mai bune.

Consultanta site-uri de servicii

Un site de prezentare are succes atata timp cat mesajul sau/serviciile sale ajung la cei interesati. Din acest punct de vedere va putem oferi consultanta specializata.

Consultanta social media

Reach-ul postarilor organice cunoaste un declin tot mai mare in ultimii ani. E nevoie de o strategie clara in cadrul promovarii pe social media astfel incat sa atingem rezultatele dorite.

Studii de caz - consultanta prezenta digitala

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre proiectul tau online

Suntem aici sa te ajutam cu servicii de consltanta pentru proiectul tau digital

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa o promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale