SEO Site Prezentare

Astazi nu mai este suficient sa ai un site, daca nu este gasit de clientii tai. Indiferent de serviciile pe care le oferi, noi te putem ajuta cu servicii SEO integrate.

Content Marketing Strategy

Optimizarea SEO pentru site-ul tau de prezentare

De ce am nevoie SEO?

Sunt aproape 15 milioane de oameni conectati la internet in Romania, conform unui studiu ANCOM, prin urmare orice produs sau serviciu este cautat in primul rand pe internet. Mai mult decat atat 92% dintre utilizatori nu navigheaza pe a doua pagina Google.

Ce tip de optimizare SEO am nevoie?

Daca ai un site de prezentare, optimizarea SEO te poate ajuta in mai multe moduri: cel mai evident - sa ajungi la un volum mai mare de clienti, sa te concentrezi pe clientii cu un buget mai mare, sa iti sporesti notorietatea brandului fata de competitorii tai.

Ce trebuie sa stiu despre SEO?

Noi iti furnizam toate informatiile pe care trebuie sa le stii, chiar daca nu esti o persoana tehnica. Poate cel mai important aspect de inteles de la inceput este ca optimizarea SEO se refera la un proces continuu de imbunatatire a prezentei online.

Se garanteaza rezultatele unei campanii SEO?

Experienta noastra se bazeaza pe colaborari cu cele mai mari publicatii de presa din Romania. Iti garantam profesionalism, stabilirea clara a obiectivelor, pe baza afacerii tale, precum si un proces transparent de lucru.

+30-40%

Crestere organica*

+1:00

min - Durata medie sesiune*

-10-15%

Rata respingere*

+0,5-0,6

Sesiuni pe utilizator*

Avantajele optimizarii SEO pentru site-ul tau de prezentare

Fiecare optimizare SEO pe care o realizam pleaca de la stabilirea unor cuvinte cheie, care sa fie nu doar din domeniul de activitate al respectivei companii, ci sa segmenteze si clientii carora dorim sa ne adresam.

De aceea, un audit profesionist realizat iti va oferi si o lista de cuvinte cheie pe care putem miza in procesul de optimizare SEO. Un alt avantaj al unei campanii SEO este ca iti permite si sa eficientizezi portofoliul de produse/servicii in functie de cererea existenta in piata.

De asemenea, o optimizare SEO necesita si o imbunatatire a vitezei de incarcare a site-ului. Acest lucru inseamna ca nu vei pierde clientii care vor sa-ti acceseze pagina web, insa, din cauza vitezei slabe de incarcare, parasesc site-ul tau.

* Cifrele prezentate se bazeaza pe o analiza medie a rezultatelor obtinute la clientii nostri, in primele 2-3 luni de colaborare. Performantele obtinute in cadrul unui proiect pot fi diferite.

Link building

Optimizarile SEO pe care le realizam includ si o strategie de link-building. Acest lucru ajuta site-ul dvs. sa capete autoritate in domeniul in care activati fata de competitorii dumneavoastra.

Optimizare cod

Viteza de incarcare este un element din ce in ce mai important in relevanta cautarilor Google, de aceea echipa noastra va va ajuta sa imbunatatiti si acest aspect.

Strategie continut

Pentru a ajunge pe prima pagina in rezultatele Google, site-ul dvs. trebuie sa aiba un continut de calitate, relevant pentru utilizator si unic.

Sitemap & Search Console

In cadrul optimizarii SEO vom crea si sitemap-ul (harta) site-ului dvs., care contine practic toate linkurile pe care dorim sa le indexam.

Cuvinte cheie

Cuvintele cheie sunt poate cel mai important element in configurarea unei optimizari SEO, deoarece cu ajutorul lor vom putea indexa din ce in ce mai bine site-ul dvs.

Raport calitate/pret

Optimizarea SEO prespune un nivel ridicat de munca si o invatare continua din partea specialistilor. De aceea, incercam mereu sa venim cu cele mai bune oferte personalizate pentru clientii nostri.

Optimizari SEO Site prezentare

Alte beneficii aduse de optimizarea SEO

Pe langa un volum mai mare de trafic si mai multi clienti, optimizarea SEO are chiar mai multe avantaje de oferit. In primul rand, o prezenta constanta pe prima pagina a site-ului dumneavoastra va crea acel brand awareness foarte important. Pur si simplu, increderea unui utilizator va fi mai mare in site-urile care au ajuns organic pe prima pagina.

Effective Copyrighting

De asemenea, in cazul in care desfasurati si o campanie de PPC, optimizarea SEO va ajuta in crearea unei pagini mai relevante pentru clientii dumneavoastra, prin urmare veti beneficia inclusiv de o diminuare a costurilor campaniei de Google Ads. Iata cate beneficii va poate aduce optimizarea SEO.

Spune-ne despre site-ul tau de prezentare

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile de optimizare SEO

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa o promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale