SEO pentru publisheri

Scrierea unui articol trebuie in prezent sa raspunda la intrebarile utilizatorilor. Astfel, daca avem relevanta si un continut de calitate vom avea cele mai mari sanse sa fim in topul rezultatelor Google.

SEO pentru publisheri - mai mult trafic organic

Ce este optimizarea SEO pentru publisheri?

Procesul de optimizare SEO pentru publisheri se refera in prima faza la imbunatatirea articolelor vechi, neoptimizate, dar care au un potential mare in cautarea organica, apoi vorbim de propuneri SEO personalizate pentru fiecare publicatie in parte, precum si despre alte aspecte tehnice care au ca scop cresterea traficului din Google.

Cat costa optimizarea SEO pentru publisheri?

Preturile pentru acest serviciu sunt negociate cu fiecare publicatie in parte, in functie de numarul de articole care ar trebui optimizate, precum si de celelalte servicii aditionale. Va putem asigura in schimb ca va vom face o oferta in cadrul bugetului dvs.

Cuvintele SEO pentru publicatii au vreo particularitate?

Da. Pentru o publicatie este important sa realizeze articole pe diferite sintagme SEO care raspund la intrebarile utilizatorilor. Trebuie insa evitate cuvintele cheie SEO care sunt folosite la cautarile de produse sau servicii, pentru ca in acest caz nu am raspunde la asteptarile reale ale utilizatorului.

Alte beneficii ale unei colaborari

O publicatie online nu trebuie sa depinda exclusiv de o singura sursa de trafic. Cu toate acestea, traficul organic e intr-o buna masura stabil. Exista insa si momente in care algoritmul Google va poate avantaja sa dezavantaja publicatia. Pentru astfel de situatii este important sa colaborati cu specialistii care va pot indruma in luarea celor mai bune decizii.

Profita de oportunitatea unor servicii seo dedicate special publicatiilor online!

Continutul de calitate, cel mai important pentru SEO

Continutul de calitate ramane in continuare cel mai puternic atribut al unor rezultate organice durabile. Totusi, ce inseamna mai exact acest continut de calitate? In primul rand vorbim de originalitatea textului si chiar a abordarii subiectului. Apoi, un continut de calitate inseamna si citarea surselor din care ne-am informat (practic vorbim de linkuri catre site-uri, de preferat, cu autoritate in domeniul respectiv).

Pe langa sursele externe, pot exista si 2-3 articole din arhiva pe care le-am utilizat ca sa facem o retrospectiva a subiectului. Si catre aceste articole ar fi indicat sa facem trimitere prin niste linkuri. Astfel, un continut de calitate inseamna inclusiv o transparenta a surselor si un mod onest de a scrie pentru publicul tau.

Trafic organic stabil

Optimizarea SEO va permite sa aveti un trafic organic stabil, in comparatie cu cel venit din retelele de socializare.

Venituri in crestere

Un trafic stabil inseamna o expunere mai buna a reclamelor de pe site, indiferent ca vorbim de contractele directe sau de publicitatea pay per click.

Strategie continut

Optimizarea SEO va permite sa generati continut pe termen lung, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor interactiona mai mult cu articolele dvs.

Noi oportunitati de monetizare

Generarea unui trafic mai mare si stabil va deschide noi oportunitati de monetizare a publicatiei dumneavoastra.

Cuvinte cheie

O optimizare SEO eficienta se bazeaza pe alegerea cuvintelor cheie relavante pentru fiecare articol in parte. Avem o experienta relavanta in acest domeniu.

Monitorizare permanenta

Monitorizare permanent si transparent rezultatele optimizarilor si oferim sfaturi concrete privind imbunatatirea performantei.

Studii de caz - SEO pentru publisheri

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre publicatia ta

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile de optimizare SEO

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa o promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale