Cursuri SEO

Cursurile SEO sunt dedicate celor care vor sa se ocupe de unii singuri de prezenta afacerii lor in motorul de cautare Google.

Invata cum sa-ti optimizezi site-ul pentru a avea mai multi clienti

Fie ca este vorbim de un site de prezentare (siteul unui cabinet medical, al unei florării, a unei case de avocatura ori al unei cafenele de cartier s.a.m.d), un blog scris din pasiune sau despre un magazin online, cursurile SEO va vor ajuta sa dobanditi cunostintele necesare pentru a avea o serie de potentiali clienti / vizitatori organic, natural, fara a plati anunturi in acest scop.

Cursurile SEO isi propun sa va explice care este legatura intre ce doriti sa prezentati sau sa vindeti si ce interes, manifestat prin cautari pe Google, exista din partea celor care cauta serviciile voastre, practic publicul vostru tinta.

Daca nu sunteti obisnuiti cu terminologia SEO nu va faceti griji: in cadrul cursului vom prezenta termenii utlizati, iar la final veti avea si un suport scris.

Informatii tehnice valoroase pentru promovare

Cursurile SEO te vor invata lucruri pe care le gasesti dificil pe internet sau pentru care trebuie sa aloci luni de studiu.

Costuri scazute pentru promovarea SEO

Poti incepe sa-ti optimizezi site-ul chiar dupa prima lectie SEO. Vei economisi astfel banii si vei putea sa-ti gestionezi singur obiectivele.

Mai multi clienti in urmatoarele luni

Optimizarea SEO, daca a fost facuta corect, iti va aduce in urmatoarele luni mai multi clienti pentru afacerea ta.

Aceste cursuri SEO sunt rezultatul a peste 12 ani de experienta pe care le-am acumulat in acest domeniu. In acesti ani, am testat nenumarate variante astfel incat am reusit sa validam niste metode care au dat rezultate in cele mai multe dintre siteurile clientilor nostri.

Am susținut traininguri SEO pentru zeci de magazine online sau siteuri de prezentare a unor afaceri, dar și pentru companii de presă ca TVR, Adevarul Holding (proprietara titlurilor Adevărul, Click, Historia, Dilema Veche, Adevarul Financiar), AG Radio Holding (proprietara Kiss FM, Magic FM, Rock FM), Realitatea Media (proprietarea siteului realitatea.net), Dogan Media International (proprietarea Kanal D, Wowbiz, Kfetele, StirileKanalD), Multi Media Est și ZYX Group (proprietarii totuldespremame.ro), Digital Bus (proprietarea Life.ro), EduPedu și multe altele.

Portofoliul nostru de clienti

Vezi toate proiectele

Inscrie-te la cursuri SEO

Poti invata cum sa gestionezi o optimizare SEO pentru site-ul tau

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai. Te invitam sa te inscrii la cursurile noastre. Data de organizare a cursurilor vor fi anuntate pe email.

Testimoniale