Despre noi

Ana Online Solutions este, inainte de toate, o echipa de prieteni. Am descoperit acum 10-12 ani cat de puternic este mediul digital si am hotarat sa ne unim fortele pentru a dezvolta impreuna proiecte online durabile. De la publicatii de nisa, la colaborari cu cele mai mari ziare din Romania. Am ramas insa loiali principiilor care ne-au unit si anume prietenia, transparenta si profesionalismul. Asta oferim si clientilor nostri.

Consideram ca piata online din Romania a intrat intr-o etapa noua, matura, de aceea este nevoie de o abordare pe termen lung a oricarei strategii de promovare. O abordare care sa fie valoroasa, mai putin invaziva, unde clientul este mai degraba castigat pe termen lung decat pentru o singura tranzactie. Suntem specializati pe optimizari SEO, campanii PPC (Google Ads), atat pentru magazine online, siteuri de prezentare a unor afaceri, cat si pentru companii de presa.

Ne dorim ca misiunea noastra pe termen lung sa fie constientizarea companiilor asupra oportunitatilor pe care mediul online le ofera in prezent. Suntem pasionati de ceea ce facem si acest lucru are poate cea mai mare pondere din succes. Te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre afacerea ta.

Testimoniale