Promovari Social Media

Acest serviciu se adreseaza publicatiilor online care doresc sa iti optimizeze traficul din Facebook prin intermediul promovarii pe diferite pagini si grupuri. 

Social media - reach mai bun pentru postarile tale

Este aproape o certitudine faptul ca Facebook diminueaza tot mai mult reach-ul organic pe care il poate avea o postare. De aceea, pentru a genera acelasi trafic din social media ca acum 3-4 ani ai nevoie de un numar aproape dublu de urmaritori. Nu intodeauna insa este posibil acest lucru prea usor. De aceea, rolul nostru este sa te ajutam sa crestem expunerea articolelor tale in sociale media, astfel incat sa generezi un trafic mai bun.

Merita de mentionat doar ca traficul din Facebook este mai putin stabil, in sensul in care pot exista unele perioade (de la cateva zile la 1-2 saptamani) in care reach-ul sa nu fie prea mare. Este important insa ca fiecare postare sa aiba un subiect de interes pentru o categorie cat mai larga de oameni.

Postari mai eficiente pe Facebook

Un nou canal de vanzare

Un reach mai mare obtinut de postarile din Facebook iti va permite sa vinzi aceasta expunere mai usor (si chiar la preturi mai bune) celor interesati de audienta ta.

Cross-promotion

Daca in portofoliul companiei tale exista mai multe publicatii, nu este gresit sa promovezi articolele in ambele pagini de Facebook. De asemenea, iti putem pune la dispozitie un portofoliu de pagini FB unde iti putem promova articolele.

Optimizarea paginii Facebook

Pare greu de grezut ca poti optimiza o pagina Facebook, insa in prezent ai la dispozitie diverse campuri de cuvinte cheie si descrieri pe care le poti completa despre pagina ta. Toate acestea te vor ajuta la o vizibilitate mai buna.

Continut multimedia

Este bine sa diversifici tipul de continut pe care il postezi in pagina ta, astfel incat sa obtii cele mai bune reach-uri. Fotografiile sau videoclipurile pot fi utilizate mai des in cadrul postarilor de pe Facebook.

Studii de caz - promovari Social Media

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre proiectul tau online

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile pentru publicatia ta online

Suntem bucurosi sa aflam ce magazin online ai si cum te-am putea ajuta sa-l promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale