Monetizare publisheri

Avem o experienta de peste 7 ani in colaborarea cu cele mai mari publicatii din Romania precum Adevarul Holding, Kiss FM, Magic FM, Kanal D.

Monetizare inteligenta = mai multi bani la mia de afisari

Exista in prezent o gama variata de retele de monetizare prin care o publicatie online poate genera venituri. Pe langa celebrul Google AdSense atat in piata locala, ca sa nu mai vorbim la nivel global, exista numeroase tipuri de retele de monetizare.

O parte dintre ele sunt fara indoiala mai profitabile pentru un publisher, insa cel mai important aspect in alegerea unei retele de monetizare este capacitatea ei de a servi reclame personalizate, cat mai aproape de interesele utilizatorului. Doar asa ne putem asigura ca vom avea o rata de click buna si un CPM din ce in ce mai profitabil.

Noi, la Conversii.ro, testam frecvent noi retele de monetizare si incercam sa gasim mereu echilibrul cat mai bun intre continut si reclame. 

Zeci de retele de monetizare

Lucram cu cateva zeci de retele de monetizare pentru a oferi cele mai bune performante ca venituri.

Consultanta integrata

Serviciul nostru dedicat publisherilor se refera inclusiv la testarea celor mai bune pozitii din site pentru a genera venituri optime din reclame.

Rapoarte lunare

Indiferent ca rulezi o retea sau 5-6, iti vom oferi o privire de ansamplu asupra celor care performeaza cel mai bine.

Chiar daca esti o publicatie nou lansata, cu un trafic modest, sau o publicatie cu milioane de vizite pe luna, veniturile tale din monetizare pot creste exponential daca abordezi o strategie integrata de promovare. Ne referim aici la alegerea celor mai bune retele de monetizare pentru nisa ta, precum si o optimizare SEO pentru articolele tale.

Mentionam ca pentru o buna parte din retelele de monetizare (mai ales pentru Google AdSense) traficul organic are cea mai mare rata de generare a veniturilor fata de traficul din social media spre exemplu. Iar pe langa monetizarea per click exista si alte instrumente prin care poti atrage venituri consistente: advertorialele. Ne poti contacta pentru a discuta cele mai bune variante de monetizare pentru site-ul tau.

Studii de caz - monetizare publisheri

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre publicatia ta

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile de monetizare

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa o promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale