Preturi SEO

Pretul unei optimizari SEO se stabileste in primul rand pe baza concurentei existente in domeniul afacerii dumneavoastra. Aflati mai multe despre preturile SEO in aceasta pagina.

Content Marketing Strategy

Preturi SEO - de ce servicii ai nevoie

Pachetele noastre de preturi SEO

Pachetele de preturi SEO pe care ti le punem la dispozitie sunt construite special in functie de nevoile dumneavoastra. De exemplu, primele pachete sunt destinate site-urilor de servicii, care doresc sa se indexeze pe 10-15 cuvinte cheie. De asemenea, exista si un pachte destinat magazinelor online, care doresc sa indexeze categorii sau produse.

SEO facut inteligent = mai putin bani cheltuiti pe reclame Google Ads

Indiferent de pachetul SEO pe care il veti alege, optimizarea SEO va ajuta sa castigati pozitii in cautarile Google, ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de mai putine campanii de reclame Google Ads. Bineinteles, ele pot functiona foarte bine impreuna, insa chiar si cateva sintagme SEO castigate de site-ul dvs. va inseamna un cost mai scazut in campaniile de promovare.

Basic

400 €/ luna

Configurare SEO de baza

Keyword research

Optimizare pt. 5 cuv. cheie

Monitorizare Search Console

Optimizari SEO foto

2 backlinkuri

Start-up

600 €/ luna

Configurare SEO de baza

Keyword research 30+ cuv

Optimizare pt. 10-15 cuv. cheie

Monitorizare Search Console

Optimizari SEO foto

3 backlinkuri

Analiza SEO concurenta

SEO pentru produse

Avansat

900 €/ luna

Configurare SEO avansata

Keyword research 70+ cuv

Optimizare pt. 20-30 cuv. cheie

Monitorizare Search Console

Optimizari SEO foto

5 backlinkuri

SEO produse

SEO cuvinte long tail

Intrebari frecvente despre pachetele SEO

Cum se stabileste pretul unei optimizari SEO

Dificultatea unei optimizari SEO este data de numarul site-urilor concurente din nisa dumneavoastra. Practic, inaintea unei colaborari, noi va oferim un audit sumar asupra concurentei pe care o aveti si va oferim cateva directii de urmat pentru promovare. Pachetele de preturi SEO prezente pe site-ul nostru pot fi adaptate in functie de necesitatile fiecarui proiect in parte.

Pot obtine doar un singur tip de serviciu

Pachetele noastre SEO includ practic mai multe servicii, insa daca te intereseaza unul singur, de exemplu publicarea de advertoriale pe site-urile noastre, atunci putem sa-ti oferim un pachet personalizat in acest sens. Suntem deschisi la nevoile de business, prin urmare ne poti scrie si in acest caz.

In cat timp pot vedea rezultatele

In functie de concrenta din respectivul domeniu, primele rezultate masurabile pot aparea in circa 1-2 luni. Cu toate acestea, o optimizare SEO realizata pe o perioada de minim 2-3 luni va genera rezultate in urmatoarele 4-5 luni. Trebuie tinut cont si de sezonalitatea anului (vara cautari mai scazute, in timp ce la final de an cautarile pot fi mai numeroase).

Pot obtine o negociere a pretului

Fiecare oferta SEO personalizata pe care o trimitem clinetilor nostri este facuta in urma unui audit, prin urmare ne vom stradui de fiecare data sa va oferim un pret corect, in stransa legatura si cu gradul de dificultate a proiectului. Cu toate acestea, in unele cazuri - de exemplu pentru colaborarile pe perioade mai lungi de timp - sunt posibile acordarea de discounturi clientilor nostri.

Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa-ti promovezi afacerea

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile de optimizare SEO

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa 0 promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale