SEO Magazin Online

Serviciul de optimizare SEO te ajuta sa ajungi cat mai eficient la publicul tau tinta, cu niste costuri accesibile. Te invitam sa descoperi cum te putem ajuta.

Content Marketing Strategy

De ce ai nevoie de optimizare SEO pentru magazinul tau online?

Ce este SEO?

In primul rand, SEO reprezinta optimizarea magazinului online pe care il detineti, astfel incat sa apara in anumite cautari pe Google. Acest proces de optimizare este unul continuu si necesita aptitudini tehnice.

Ce tip de optimizare SEO are nevoie magazinul tau?

Optimizarea SEO te poate ajuta pe mai multe planuri: te poate ajuta sa cresti gradul de fidelizare a clientilor fata de propriul brand, poate genera mai multe vanzari, te poate ajuta sa iti nisezi afacerea/produsele eficient.

Cum decurge optimizarea SEO?

Pasii unei optimizari SEO pentru magazinul tau online constau in mai multe etape: stabilirea obiectivelor SEO (le vom stabili impreuna), optimizarea on page, optimizarea off page, monitorizare, raportare.

Cat costa o optimizare SEO?

Fiecare client are propriile obiective de aceea dorim sa personalizam serviciile SEO in functie de nevoile clientilor. Toate costurile sunt prezentate transparent. Te invitam sa descoperi mai multe detalii in pagina Preturi SEO.

+30-40%

Crestere organica*

+1:00

min - Durata medie sesiune*

-10-15%

Rata respingere*

+0,5-0,6

Sesiuni pe utilizator*

Avantajele optimizarii SEO pentru magazinul tau online

Optimizarea SEO a magazinului tau online inseamna mult mai mult decat prezenta in topul cautarilor Google. Fara indoiala, un prim obiectiv este accesul la un numar mai mare de clienti, insa avantajele unei optimizari SEO sunt si mai numeroase.

De exemplu, o optimizare SEO te va ajuta sa iti imbunatatesti autoritatea paginii, ceea ce inseamna ca intregul tau site va avea un scor mai bun in privinta experientei utilizatorului. Acest lucru te ajuta inclusiv sa faci campanii de Google Ads la costuri mult mai reduse. Apoi, optimizarea SEO creste gradul de fidelizare al clientilor fata de brandul tau si te ajuta astfel sa ai un avantaj fata de concurentii tai. Noi iti putem oferi o experienta vasta si bine conturata in cadrul colaborarilor pe care le-am avut cu cele mai mari publicatii de presa din Romania.

* Cifrele prezentate se bazeaza pe o analiza medie a rezultatelor obtinute la clientii nostri, in primele 2-3 luni de colaborare. Performantele obtinute in cadrul unui proiect pot fi diferite.

Link building

In cadrul procesului de optimizare SEO, link-building-ul ne ajuta sa cream pagini cu o autoritate mai mare, adica pagini care sunt mai relvante pe anumite domenii si cautari.

Optimizare cod

Sunt modificarile tehnice pe care le facem la site-ul tau, impreuna cu echipa ta de IT, pentru a fi mai usor de gasit de motoarele de cautare, in principal de Google.

Strategie continut

Cel mai bun continut pentru Google este calitatea, de aceea un site care se mentine in topul cautarilor este unul care ofera informatii relevante, noi, catre clienti.

Sitemap & Search Console

Asa cum este stiloul pentru scriitori, asa este Google Search Console pentru specialistii SEO. Pe scurt, este platforma care iti ofera un tablou detaliat despre performanta site-ului tau in cautari.

Cuvinte cheie relevante

Utilizam o infrastructura perfomanta in ceea ce priveste gasirea cuvintelor cheie relavante pentru fiecare afacere in parte. O optimizare SEO trebuie sa se bazeze pe asa ceva.

Raport calitate/pret

Optimizarea SEO prespune un nivel ridicat de munca si o invatare continua din partea specialistilor. De aceea, incercam mereu sa venim cu cele mai bune oferte personalizate pentru clientii nostri.

Optimizari SEO Magazine online

Primul pas pentru o colaborare de succes

O optimizare SEO are succes daca ambele echipe (noi si dvs.) conlucreaza la obiectivele asumate. Spunem acest lucru deoarece domeniul marketingului digital este unul dinamic, ceea ce inseamna ca rezultatele pot fi usor influentate de numerosi factori.

Rolul nostru este sa va prezentam realist si detaliat oportunitatile pe care le aveti. In prezent Google-ul stabileste rezultatele organice pe baza a peste 200 de factori.

Effective Copyrighting

Prima parte a unei colaborari presupune din partea noastra un audit extins asupra site-ului pe care il detineti si asupra domeniului dvs. de activitate. Pe baza acestor informatii va vom propune cele mai importante cuvinte cheie pe care ar trebui sa incepem optimizarea SEO.

Din acest punct vom incepe activitatile de SEO On Page (imbunatatirea SEO pe site-ul dvs.), precum si activitatile de SEO Off Page (strategia de back-linkuri pentru a construi autoritatea site-ului).

Spune-ne despre magazinul tau online

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile de optimizare SEO

Suntem bucurosi sa aflam ce magazin online ai si cum te-am putea ajuta sa-l promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale