Content marketing

Continutul este legatura cea mai stransa care poate exista intre o firma si clientii sai. Inainte de a vinde, este important sa oferi potentialilor clienti informatii de calitate si relevante.

Continut original pentru indexarea in Google

Continutul unui site poate sa fie asemanat cu primele cuvinte pe care i le adresezi unei persoane. Este ca o carte de vizita, care poate atrage un potential client sau il poate respinge. De multe ori am intalnit o abordare gresita cand vine vorba de continut: fie este un simplu text, fie un continut strict publicitar. Ambele variante au din pacate aceeasi soarta, adica neatragerea publicului tinta.

Prin urmare, cum ar trebui sa fie content marketing-ul? Intr-un raspuns simplu, acesta trebuie sa fie in primul rand original, personalizat, creat special pentru un grup tinta si, nu in ultimul rand, valoros din punct de vedere informational. Relevanta este pana la urma cel mai important criteriu pe baza caruia un site poate beneficia de pozitii mai bune in rezultatele Google.

Continutul original optimizat SEO

Un content marketing realizat eficient are ca prim scop relevanta si calitatea.

Autoritatea site-ului web

Informatiile de calitate vor fi promovate de Google in rezultatele sale.

Mai multe lead-uri si vanzari

Un articol relevant si original va avea cele mai mari sanse sa fie distribuit pe retelele sociale.

Un alt beneficiu al unui continut de calitate este ca mesajul tau va ajunge la mai multi oameni. Cel care va aprecia ceea ce ai scris va avea tendinta sa distribuie pe retelele sociale acea informatie.

Content marketing-ul ne poate ajuta sa atingem mai usor aceste obiective: captarea atentiei publicului tinta, generarea de lead-uri (solicitari), cresterea vizibilitatii brand-ului, construirea unei relatii bazate pe incredere intre companie si consumatori, facilitarea obtinerii de linkuri de calitate SEO si, bineinteles, cresterea vanzarilor.

Content marketing-ul nu se rezuma doar la textul de pe un site, ci poate lua forma unor postari pe blogul companiei, a studiilor de caz, infografice si chiar a continutului video, apreciat tot mai mult in lumea retelelor sociale.

Proiecte - content marketing

 

Spune-ne despre site-ul tau

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile de optimizare SEO

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa o promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale