Facebook Ads

In prezent, exista peste 10 milioane de romani care au un cont de Facebook, prin urmare o campanie de promovare Facebook Ads ar trebui luata in considerare fie ca ai un site de prezentare sau un magazin online.

Campanii Facebook Ads inteligente pentru afacerea ta online

Cat de bine pot targeta publicul tinta?

Facebook Ads iti ofera posibilitatea sa iti targetezi foarte bine publicul tinta, astfel incat produsul tau sa apara in feed-ul respectivilor oameni. Nu uita totusi ca o targetare mult prea specifica iti va micsora mult audienta. Prin urmare, echlibrul este cheia.

Vanzari sau trafic pe site din Facebook Ads?

Si in Facebook Ads ai posibilitatea sa alegi obiectivele campaniilor tale: mai mult trafic pe site, mai multe like-uri/interactiuni pe pagina Facebook sau mai multe vanzari pe site-ul tau.

Ce alte beneficii imi aduce o campanie Facebook Ads?

Campaniile Facebook Ads se folosesc preponderent pentru a ajunge cu mesajul tau/serviciile tale catre o audienta tot mai mare. Beneficiile insa pot fi pe termen lung. De exemplu oamenii care ti-au apreciat pagina, in urma unei campanii platite, pot vedea postarile tale in mod organic.

Cat de mult dureaza pana voi vedea rezultate?

Practic, vei avea rezultate la cateva ore dupa ce reclamele tale incep sa ruleze. Insa daca doresti rezultate semnificative in general acestea apar la 1-2 luni dupa demararea campaniei.

+40-50%

Nr. like-uri*

-20-25%

Cosuri abandonate*

-14-21%

Costul conversiei*

+65-85%

Valoarea conversiilor*

Avantajele campaniilor Facebook Ads

O campanie de Facebook Ads are capacitatea de a va genera vanzari sau lead-uri la un cost ceva mai mic fata de o campanie Google Ads spre exemplu. Bineinteles, pot exista o serie de diferente in functie de nise, precum si de produsul/serviciul dumneavoastra. Cu toate acestea, noi urmarim o serie de pasi bine stabiliti pentru a va expune cat mai bine afacerea la publicul dvs. tinta.

Mai mult decat atat, toate promovariile Facebook Ads se bazeaza pe coduri de tracking astfel incat sa intelegem mai bine, noi si dumneavoastra, care sunt cele mai eficiente reclame si ce audienta genereaza cele mai bune vanzari.

* Cifrele prezentate se bazeaza pe o analiza medie a rezultatelor obtinute la clientii nostri, in primele 2-3 luni de colaborare. Performantele obtinute in cadrul unui proiect pot fi diferite.

Video

Algoritmul Facebook prioritizeaza in prezent continutul video. Daca poti realiza un videoclip demonstrativ, la o calitate buna, vei fi avantajat in promovarea pe Facebook.

Segmentarea publicului

Deoarece Facebook stie atat de multe informatii despre noi, segmentarea publicului este cu adevarat eficienta in Facebook Business Manager.

Continut relevant

Evita crearea unor postari care au doar rolul de a-ti promova afacerea. Incearca sa oferi si niste informatii utile persoanelor. Doar asa reach-ul va creste exponential.

Emoji in reclame

Facebook nu este o retea profesionala, prin urmare, daca nisa in care activezi iti permite, foloseste cu increde smile face-uri, astfel incat sa atragi atentia.

Gestionarea bugetului

Este indicat ca bugetul lunar destinat reclamelor pe Facebook sa fie usor diferit. De asemenea, in lunile decembrie, ianuarie, precum si in cele de vara potentialii clienti sa fie mai putini.

Urmareste rapoartele

In realizarea campaniilor, foarte importanti sunt si indicatorii de performanta ce se regasesc in Ads Manager. Acestia te pot ajuta sa urmaresti performanta campaniilor tale.

Studii de caz - campanii Facebook Ads

Vezi toate proiectele

Ce face o campanie Facebook Ads eficienta

Alegerea tipului de campanie este unul dintre cele mai importante aspecte. Daca iti doresti mai multe vanzări directe pe site, poti opta pentru optiunile de la Conversions sau Catalogue Sales. Daca vrei leaduri va trebui sa faci campanii de Traffic sau Engagement. Iar daca iti doresti sa ramai intiparit in mintea consumatorului, ar trebui sa incepi o campanie de Brand Awareness.

Alegerea corecta a obiectelor este esentiala deoarece algoritmul Facebook este diferit pentru fiecare tip de campanie. Cele mai reusite campanii de promovare sunt cele ofera utilizatorului preponderent informatii utile, nu doar reclame. Prin urmare va recomandam sa tineti cont de aceste aspecte pentru a avea succes.

Spune-ne despre afacerea ta online

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente si masurabile de Facebook Ads

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa o promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale