Creare siteuri si magazine online

Mediul online iti poate oferi o multime de oportunitati pentru afacerea ta. Iti oferim servicii de creare si gestionare a siteurilor de prezentare si a magazinelor online.

De ce sa ne alegi?

Procesul realizarii unui site web

Specialistii nostri va vor ajuta sa identificati cat mai usor si clar cerintele proiectului, astfel incat produsul final sa fie asa cum va doriti. Prima etapa presupune o discutie asupra designului si functionalitatii siteului dumneavoastra. Apoi, va vom prezenta solutii concrete de dezvoltare web. Dupa aceasta faza, proiectul intra in faza de executie. In fiecare moment te vom tine la curent asupra evolutiei proiectului.

Magazine online dezvoltate ca solutie dedicata

Toate magazine online realizate de noi respecta standardele de indexare Google. Mai mult decat atat, in cadrul companiei noastre va oferim servicii de optimizare SEO, precum si campanii PPC. Indiferent de volumul afacerii dumneavoastra, va putem oferi solutii dedicate. Preturile sunt flexibile si negociabile in functie de complexitatea proiectului.

Cat costa un site? Contacteaza-ne si spune-ne despre proiectul tau!

Servicii complete de creare site / magazine online

Cel mai important factor care ne diferentiaza de alte firme de creare siteuri este comunicarea concreta si sincera asupra fiecarui proiect web. Va putem oferi detalii pretioase nu doar asupra dezvoltarii platformei web de care aveti nevoie, ci si asupra celor mai bune canale de promovare. Prin acest lucru veti avea un avantaj important inca de la inceput.

Siteurile create de noi sunt full responsive, respecta standardele de indexare Google, au panou de administrare pentru gestionarea informatiilor din site (text, foto) si pot fi promovate prin intermediul celor mai populare platforma de social media sau de PPC (Google Ads).

Design Web

Realizam site-uri de prezentare si magazine online moderne si responsive, care va vor ajuta sa atrageti clienti.

Re-design site

Daca aveti deja un site si doriti un design nou, responsive, avem cele mai bune optiuni pentru proiectul dumneavoastra.

Identitate vizuala

Oferim servicii integrate de creare logo si bannere personalizate pentru site sau pentru paginile de social media.

Campanii Google Ads

Promovam site-uri in Google, pentru ca afacerea dvs. să fie listata cat mai sus in rezultatele cautarilor.

Optimizari SEO

Va oferim servicii SEO de optimizare a site-urilor, astfel incat site-ul dumneavoastra sa fie usor indexat de Google.

Monitorizare permanenta

Monitorizare permanent si transparent rezultatele optimizarilor si oferim sfaturi concrete privind imbunatatirea performantei.

Spune-ne despre proiectul tau

Suntem aici sa te ajutam cu servicii eficiente de creare siteuri si magazine online.

Suntem bucurosi sa aflam ce afacere online ai si cum te-am putea ajuta sa o promovezi. Lasa-ne mesajul tau si vom reveni cat de curand posibil.

Testimoniale