Totuldespremame.ro

In cadrul acestui proiect ne-am concentrat atentia pe dezvoltarea unei strategii SEO, optimizarea articolelor si categoriilor, precum si pe configurarea unei scheme de monetizare cat mai profitabile.

 

 

In ce a constat proiectul

Colaborarea s-a axat pe dezvoltarea unei strategii SEO eficiente pe cautarile din nisa "familie si copii". Majoritatea articolelor din cadrul site-ului totuldespremame.ro, precum si categoriile, au fost optimizate SEO astfel incat sa beneficieze de cea mai buna expunere pe motorul de cautare. De asemenea, echipa redactionala a beneficiat de sprijinul nostru in gasirea celor mai relevante oportunitati editoriale (cuvinte cheie), pentru scrierea articolelor.

Mai mult decat atat, alaturi de echipa de vanzari, ne-am asigurat ca siteul are parte de cea mai buna schema de monetizare (venituri raportate la traficul siteului).

In ceea ce priveste magazinul online shop.totuldespremame.ro - colaborarea s-a bazat si aici pe dezvoltarea unei strategii SEO, implementarea ei si gasirea celor mai bune oportunitati de monetizare intre o publicatie jurnalistica si un magazin axat pe vanzarea de carti de parenting.

Alte proiecte

Vezi toate proiectele