Testimonials

We are very proud of the service we provide for our customers. In fact, we see a client relationship drastically more personal than that of most agencies in our field. Our client relationships do not start at 9AM and end at 6PM—they stay with us to continually receive the quality service they deserve.
”Lucrez cu Dan și cu echipa lui de la Ana Online Solutions din 2014. În răstimpul ăsta mi s-a confirmat că e un profesionist desăvârșit, că e un om de cuvânt, care a avut o creștere organică – o să vedeți că sintagma asta e una dintre preferatele lui și nu o trădează niciodată - și care își respectă negreșit angajamentele. Am atins niște recorduri fericite în online-ul românesc cu ajutorul lui și sunt încrezătoare în toate proiectele noastre viitoare tocmai pentru că vom colabora în continuare!”
Liviana Rotaru Conțelman
Project manager ZYX
Dan Arsenie, prin Conversii.ro, a ținut, la început de noiembrie, un curs de Google tools echipei de online de la Televiziunea Română. A fost o experiență extrem de interesantă și utilă, toți participanții s-au declarat încântați de informațiile aflate; la final au pus multe întrebări, iar Dan a răspuns cu răbdare și pe larg fiecăruia în parte. Am apreciat profesionalismul lui, punctualitatea desăvârșită, foarte buna pregătire a modulului de curs, aplicabilitatea și complexitatea informațiilor. În urma acestui training îl recomand oricărei companii este interesate să își schimbe site-ul sau să afle mai multe despre Google tools și funcționalitățile lor.
Oana Gherghe
Coordonator Conținut Digital, TVR